Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΞΥΝΕΙΑΣ "Η ΜΕΡΙΤΣΑ"

    Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας με την πρώτη εκδήλωση που έγινε στην Μύκανη στο κέντρο του Παπανικολάου. Περίπου 300 χωριανοί και συντοπίτες μας παραβρέθηκαν αψηφώντας την παγωνιά και την θερμοκρασία που τα ξημερώματα ξεπέρασε τους -12 βαθμούς Κελσίου.
    Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας ετοίμασε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση και φέτος για πρώτη φορά, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τρεις συγχωριανούς μας για την προσφορά τους στην προβολή του χωριού, την διάσωση κειμηλίων και αρχείων και για την αναβίωση  και ανάδειξη πολιτιστικών δρώμενων.
    Οι τιμηθέντες κατά σειρά είναι οι κ.κ. Γιώργος Τασίκας του Ηρακλή και της Μαρίας, Φώτιος Μπλούτσος του Αριστείδη και της Μαρίας και Δημήτριος Σπύρου του Χαραλάμπους.
Τα  αναμνηστικά  παρέδωσαν πάλι κατά σειρά, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώτα Τασίκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Παπανικολάου  και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δημήτριος Τσιλίκης.
   Ως ένας από τους βραβευθέντες θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου και εύχομαι να δοθεί συνέχεια σ' αυτή την πρωτοβουλία, διότι υπάρχουν και άλλοι χωριανοί που ο καθένας από την θέση του συμβάλει στην προώθηση και ανάδειξη του χωριού μας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΠΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:      
6944 175 585,            6973 644  834.