Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

2η πεζοπορία 09 Αυγούστου 2015

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.

33 άτομα από 10 έως 75 ετών. Μια σχετικά δύσκολη διαδρομή 14 χιλομέτρων. Ευχαριστώ τον κ. Τσιλίκη Δημήτριο,  Πρόεδρο του χωριού μας για την υποστήριξη και για την παροχή δροσερού νερού και εδεσμάτων στα σημεία που κάναμε στάσεις. Τέλος ευχαριστώ και τον κ. Παπαχρήστο Ευθύμιο εκπαιδευτικό στην Γερμανία που ήρθε νωρίτερα για να είναι σήμερα μαζί μας.
Ξεκινήσαμε 08:00 και επιστρέψαμε 13:00 με 4 στάσεις αρκετών λεπτών για ξενάγηση και περιγραφή των σημείων που βρισκόμασταν.
 Να ευχαριστήσω και την οικογένεια Παπαχρήστου Χρήστου που μας περίμενε στην Βρύσ' Κανάρι με ωραιότατα λουκούμια και δροσερό νερό!!!
Συμμετείχαν οι παρακάτω:
Τασίκας Γιώργος, Ράπτης Θανάσης, Καραδήμα  Φωτεινή, Τασίκα Μαρία, Τασίκα Ηρλω, Τασίκα Αριάδνη, Τασίκας Χρήστος, Τασίκας Ηρακλής, Μάνος Ιωάννης, Γεωργία Μάνου, Μέλλιος Μιχάλης, Παρασκευή Μέλλιου, Παπαστεργίου Χρήστος, Τρέλλης Κώστας και η σύζυγος κ. Κική, Τρέλλη-Μάνθου Μαρία, Στύλλου Αθανασία, Τσιλίκη Κατερίνα, Μπέλλος Βασίλης, Παπάς Κώστας, Παπαχρήστος Ευθύμιος, Παπαχρήστος Κώστας, Παπαχρήστου Σοφία, Μυλωνάς Νίκος, Ράπτη Ζέτα, Παπάς Ντίνος, Παπά Δήμητρα, Σδόνα Ερμιόνη και η κόρη της Κυριακή, Δωρούσης Μπάμπης και ο γιος του Δημήτρης, Γαλανή Θεοδωρακοπούλου.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου